450 jaar Slag op de Zuiderzee

Cornelis Dirkszoon schrijft ondernemers aan!

Waarde Vrienden,

Ik, Cornelis Dirkszoon, burgemeester van Monnickendam en admiraal van de Watergeuzen tijdens de slag op de Zuiderzee in 1573, verzoek uw aandacht en steun voor een belangrijk evenement dat binnenkort plaatsvindt.

Van 6 t/m 16 juli 2023 zullen wij de 450e verjaardag van de slag op de Zuiderzee herdenken. Dit evenement, dat geheel in het teken staat van vrijheid, is van groot belang geweest voor de Nederlandse én Waterlandse geschiedenis en biedt u, anno 2023, de unieke kans om deel uit te maken van de Watergeuzen van deze tijd.

Door dit evenement te sponsoren zult u, net als ik in 1573, een onsterfelijke en onvergetelijke indruk achterlaten bij toekomstige generaties.

Het evenement zal bestaan uit verschillende activiteiten, waaronder een historische bestorming van de Zuiderpoort met aansluitend een parade, een vlootschouw en een grote re-enactment van de slag op de Zuiderzee.

Cornelis Dirkszoon

Gaat uw Geuzenhart voor Goud?

Wij hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar die passen bij uw budget en marketingdoelstellingen.

Wij kunnen u verzekeren dat uw steun zal worden gewaardeerd en zal bijdragen aan het succes van dit evenement.

Door uw steun als sponsor zult u bijdragen aan het behoud van onze geschiedenis en cultuur, en de mogelijkheid hebben om uw bedrijf te promoten of nieuwe partners aan te trekken.‍

Sta mij toe u uit te nodigen om deel uit te maken van dit historische evenement en om een onvergetelijke indruk achter te laten in de geschiedenis van Nederland. Klik HIER voor meer informatie over de sponsorpakketten en voordelen die hierbij komen kijken.

Met vriendelijke groet,

Cornelis Dirkszoon
Burgemeester van Monnickendam & Admiraal van de Watergeuzen in 1573

Wapenschild Cornelis Dirkszoon

Geef een reactie