Evenementen

Welkom bij de evenementenpagina van de Slag op de Zuiderzee! Hier vindt u alle informatie over de evenementen die tijdens de feesten worden georganiseerd. Wilt u een evenement bijwonen? Dan kunt u gemakkelijk online tickets boeken via onze website.

Exclusieve evenementen
Voor sommige evenementen zijn er beperkte plaatsen beschikbaar en moet u daarom uw tickets van tevoren reserveren. Voor andere evenementen moet u een toegangsprijs betalen om binnen te kunnen komen. In beide gevallen kunt u uw tickets veilig en snel online boeken en betalen.

Toegang op vertoon van het ticket!
Na het plaatsen van uw bestelling worden de tickets digitaal per e-mail naar u verzonden. U dient het ticket te tonen om toegang tot het evenement te verkrijgen. Bovendien draagt elke ticket die via onze website wordt gekocht bij aan de inkomsten en haalbaarheid van de feesten, dus uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Of u nu een inwoner of bezoeker bent, u bent van harte welkom om deel te nemen aan onze evenementen en deel uit te maken van de festiviteiten. Wij hopen u binnenkort te zien bij een van onze evenementen!

Het gaat niet lukken zonder jou!

Het organiseren van een groots feest kan niet zonder vrijwilligers. Het succes staat of valt met de inzet van de hele bevolking. Het spreekwoord is niet voor niets “vele handen maken licht werk”. Vul onderstaand formulier in en kies de activiteit(en) die je leuk vind (meerdere keuzes mogelijk).

We kunnen écht niet zonder jouw hulp. Meld je NU aan als vrijwilliger, want JIJ maakt écht het verschil.