De Overval & Openingsceremonie

Live op TV uitgezonden bij Omroep PIM

6 juli 2023 - 18:00

Omroep PIM zendt live de opening van de festiviteiten rondom de herdenking van 450 jaar Slag op de Zuiderzee uit!

Omroep PIM zend de opening van de festiviteiten ter herdenking van de 450e verjaardag van de Slag op de Zuiderzee op donderdag 6 juli 2023 live op televisie en alle mediakanalen van Omroep PIM uit. Het evenement belooft een spectaculaire en gedenkwaardige gebeurtenis te worden, en Omroep PIM is verheugd om dit bijzondere moment te delen.

De live tv-uitzending begint om 18:00 uur en zal alle festiviteiten nauwgezet volgen, vanaf de bestorming van de Zuiderpoort tot het binnenvaren van de geuzen en de officiële openingsceremonie in de Grote Kerk. Omroep PIM zal het programma blijven volgen tot het einde, waarbij de verwachte eindtijd rond 21:00 uur ligt. We willen ervoor zorgen dat ons publiek niets mist van deze historische gebeurtenis.

De live tv-uitzending van Omroep PIM is te bekijken in het verzorgingsgebied via de volgende kanalen: Ziggo 36, KPN 1442, Telfort/XS4All 328 en T-Mobile Thuis 818. Voor degenen die buiten het verzorgingsgebied vallen, is er de mogelijkheid om de live-uitzending te volgen via de livestream op de website van Omroep PIM: [https://www.omroep-pim.nl/tv/stream](https://www.omroep-pim.nl/tv/stream).

Omroep PIM nodigt iedereen uit om samen met hen getuige te zijn van deze bijzondere gelegenheid. Of je nu in het verzorgingsgebied van Omroep PIM woont of vanuit elke hoek van Nederland wilt deelnemen, wees ervan verzekerd dat je niets hoeft te missen van de festiviteiten rondom de herdenking van 450 jaar Slag op de Zuiderzee.

Logo Omroep PIM

Geef een reactie